
30.06.2017.
01
Vol. 59 No. 1, 2017.
- Datum izdavanja: 05.10.2017.
Sadržaj
EFFECT OF ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON HEARTBEAT OF SHOW JUMPING HORSES DURING TRAINING (str. 3-6)
UTJECAJ TEMPERATURE OKOLIŠA NA RAD SRCA PREPONSKIH KONJA TIJEKOM TRENINGA (str. 3-6)
Maja Gregić, Mirjana Baban, Stjepan Gregić, Tina Bobić, Pero Mijić, Boris Antunović, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
ISPARLJIVE AROMATSKE MATERIJE KAO PARAMETRI KVALITETE AUTOHTONIH SIREVA – LIVANJSKOG I TRAVNIČKOG (str. 7-13)
AROMATIC COMPONENTS AS QUALITY PARAMETERS OF INDIGENOUS LIVNO AND TRAVNIK CHEESES (str. 7-13)
Amina Hrković-Probija, Aida Hodžić, Ćazim Crnkić, Zlatan Sarić, Nejra Hadžimusić, Marina Krvavica, Mensur Vegara
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
EFF ECT OF ESSENTIAL OIL SUPPLEMENT ON MILK YIELD AND COMPOSITION OF LACTATING DAIRY COWS (str. 15-19)
UTJECAJ DODATKA ESENCIJALNOG ULJA NA PROIZVODNJU MLIJEKA MLIJEČNIH KRAVA (str. 15-19)
Róbert Tóthi, Martin Trombitás, Éva Csavajda, Anet Tkovács, Mónika Körmöndi, Tamas Tóth
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
UPOTREBA BUNDEVE U HRANIDBI DOMAĆIH ŽIVOTINJA (str. 21-31)
THE USE OF PUMPKIN IN ANIMAL NUTRITION (str. 21-31)
Željka Klir, Josip Novoselec, Zvonko Antunović
Pregledni rad
Puni tekst
DIZAJNIRANA JAJA I NJIHOVA NUTRITIVNA SVOJSTVA (str. 31-38)
DESIGNED EGGS AND THEIR NUTRITIONAL PROPERTIES (str. 31-38)
Zlata Kralik, Stjepan Jelić
Pregledni rad
Puni tekst
NOVITETI U TRANSPORTU MESA I MESNIH PRERAĐEVINA (str. 39-45)
INNOVATIONS IN TRANSPORTATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS (str. 39-45)
Stjepan Pliestić, Ante Galić, Nadica Dobričević, Sandra Voća, Jana Šic Žlabur
Prethodno priopćenje
Puni tekst