01

01


 Vol. 59 No. 1, 2017.

  • Datum izdavanja: 05.10.2017.

Sadržaj

EFFECT OF ENVIRONMENTAL TEMPERATURE ON HEARTBEAT OF SHOW JUMPING HORSES DURING TRAINING (str. 3-6)

UTJECAJ TEMPERATURE OKOLIŠA NA RAD SRCA PREPONSKIH KONJA TIJEKOM TRENINGA (str. 3-6)

Maja Gregić, Mirjana Baban, Stjepan Gregić, Tina Bobić, Pero Mijić, Boris Antunović, Vesna Gantner

Izvorni znanstveni članak

Puni tekst

ISPARLJIVE AROMATSKE MATERIJE KAO PARAMETRI KVALITETE AUTOHTONIH SIREVA – LIVANJSKOG I TRAVNIČKOG (str. 7-13)

AROMATIC COMPONENTS AS QUALITY PARAMETERS OF INDIGENOUS LIVNO AND TRAVNIK CHEESES (str. 7-13)

Amina Hrković-Probija, Aida Hodžić, Ćazim Crnkić, Zlatan Sarić, Nejra Hadžimusić, Marina Krvavica, Mensur Vegara

Izvorni znanstveni članak

Puni tekst

EFF ECT OF ESSENTIAL OIL SUPPLEMENT ON MILK YIELD AND COMPOSITION OF LACTATING DAIRY COWS (str. 15-19)

UTJECAJ DODATKA ESENCIJALNOG ULJA NA PROIZVODNJU MLIJEKA MLIJEČNIH KRAVA (str. 15-19)

Róbert Tóthi, Martin Trombitás, Éva Csavajda, Anet Tkovács, Mónika Körmöndi, Tamas Tóth

Izvorni znanstveni članak

Puni tekst

UPOTREBA BUNDEVE U HRANIDBI DOMAĆIH ŽIVOTINJA (str. 21-31)

THE USE OF PUMPKIN IN ANIMAL NUTRITION (str. 21-31)

Željka Klir, Josip Novoselec, Zvonko Antunović

Pregledni rad

Puni tekst

DIZAJNIRANA JAJA I NJIHOVA NUTRITIVNA SVOJSTVA (str. 31-38)

DESIGNED EGGS AND THEIR NUTRITIONAL PROPERTIES (str. 31-38)

Zlata Kralik, Stjepan Jelić

Pregledni rad

Puni tekst

NOVITETI U TRANSPORTU MESA I MESNIH PRERAĐEVINA (str. 39-45)

INNOVATIONS IN TRANSPORTATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS (str. 39-45)

Stjepan Pliestić, Ante Galić, Nadica Dobričević, Sandra Voća, Jana Šic Žlabur

Prethodno priopćenje

Puni tekst