
31.12.2022.
02
Vol. 64 No. 2, 2022.
Datum izdavanja: 28.02.2023.
Sadržaj/ Table of contents
Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina (str. 55-60)
Influence of chicken genotype and type of muscle tissue on the carnosine and anserine content (str. 55-60)
Zlata Kralik, Gordana Kralik, Olivera Galović, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić, Manuela Košević
Izvorni znanstveni članak/ Original scientific paper
https://doi.org/10.33128/k.64.2.1
Utjecaj propolisa i pčelinjeg peluda na sastav mikrobiološke flore voljke brojlera (str. 61-70)
The influence of propolis and bee pollen on the composition of the microbiological flora of a broiler’s crop (str. 61-70)
Ivana Prakatur, Matija Domaćinović, Mirela Pavić Vulinović, Danijela Samac
Izvorni znanstveni članak/ Original scientific paper
https://doi.org/10.33128/k.64.2.2
Tradicionalna upotreba kultiviranog bilja i krmiva na području Parka prirode Žumberak- Samoborsko gorje (str. 71-92)
Traditional use of cultivated plants and feed in Žumberak-Samoborsko gorje Nature Park area (str. 71-92)
Ivana Vitasović-Kosić, Lana Petković
Izvorni znanstveni članak/Original scientific paper
https://doi.org/10.33128/k.64.2.3
Tehnologija proizvodnje i skladištenja kukuruzne silaže u proizvodnji bioplina (str. 93-103)
Production technology and storing of corn silage in biogas production (str. 93-103)
Karlo Špelić, Mateja Grubor, Ana Matin, Mislav Kontek, Vanja Jurišić