02

02


Vol. 64 No. 2, 2022.

Datum izdavanja: 28.02.2023.

Sadržaj/ Table of contents

Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina (str. 55-60)

Influence of chicken genotype and type of muscle tissue on the carnosine and anserine content (str. 55-60)

Zlata Kralik, Gordana Kralik, Olivera Galović, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić, Manuela Košević

Izvorni znanstveni članak/ Original scientific paper

https://doi.org/10.33128/k.64.2.1

Puni tekst/ Full text

 

Utjecaj propolisa i pčelinjeg peluda na sastav mikrobiološke flore voljke brojlera (str. 61-70)

The influence of propolis and bee pollen on the composition of the microbiological flora of a broiler’s crop (str. 61-70)

Ivana Prakatur, Matija Domaćinović, Mirela Pavić Vulinović, Danijela Samac

Izvorni znanstveni članak/ Original scientific paper

https://doi.org/10.33128/k.64.2.2

Puni tekst/ Full text

 

Tradicionalna upotreba kultiviranog bilja i krmiva na području Parka prirode Žumberak- Samoborsko gorje (str. 71-92)

Traditional use of cultivated plants and feed in Žumberak-Samoborsko gorje Nature Park area (str. 71-92)

Ivana Vitasović-Kosić, Lana Petković

Izvorni znanstveni članak/Original scientific paper

https://doi.org/10.33128/k.64.2.3

Puni tekst/ Full text

 

Tehnologija proizvodnje i skladištenja kukuruzne silaže u proizvodnji bioplina (str. 93-103)

Production technology and storing of corn silage in biogas production (str. 93-103)

Karlo Špelić, Mateja Grubor, Ana Matin, Mislav Kontek, Vanja Jurišić

Pregledni rad/ Review article

https://doi.org/10.33128/k.64.2.4