31.12.2017.
02
Vol. 59 No. 2, 2017.
- Datum izdavanja: 20.04.2018.
Sadržaj
NUTRITIVNI SASTAV OLJUŠTENOG ZRNA JEČMA NAKON TERMIČKE DORADE SUŠENJEM I UPARAVANJEM (str. 51-60)
HULLED BARLEY NUTRITIONAL COMPOSITION AFTER DRYING AND COOKING THERMAL TREATMENT (str. 51-60)
Tajana Krička, Ana Matin, Tomislava Horvatić, Goran Kiš, Neven Voća, Vanja Jurišić, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
UTJECAJ KONVEKCIJSKOG SUŠENJA NA SADRŽAJ ŠKROBA I PEPELA RAZLIČITIH SORATA BATATA (str. 61-67)
CONVECTIVE DRYING IMPACT ON STARCH AND ASH CONTENT OF DIFFERENT SWEET POTATO VARIETIES (str. 61-67)
Ana Matin, Tajana Krička, Sanja Kalambura, Vanja Jurišić, Marija Livaić, Božidar Benko, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA NA INTENZITET OBOJENJA CVATOVA NEVENA ZA POTREBE HRANE ZA ŽIVOTINJE (str. 69-75)
THE EFFECT OF DRYING TEMPERATURE ON THE COLORATION INTENSITY OF MARIGOLD INFLORESCENCES FOR ANIMAL FEED (str. 69-75)
Ana Matin, Tajana Krička, Tugomir Majdak, Vesna Židovec, Vanja Jurišić, Magdalena Maričić, Mateja Grubor
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
HRANIDBENA VRIJEDNOST FERMENTIRANE TRAVNE MASE NA OBITELJSKIM POLJOPRIVREDNIM GOSPODARSTVIMA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE (str. 77-83)
THE NUTRITIVE VALUE OF FERMENTED GRASS ON FAMILY FARMS OF NORTHWESTERN CROATIA (str. 77-83)
Božica Lukšić, Krešimir Bošnjak, Ivana Čačić, Marina Vranić
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
PROIZVODNO – HEMATOLOŠKI POKAZATELJI JANJADI HRANJENE OBROCIMA S DODATKOM POGAČE SJEMENKI BUNDEVE (str. 85-94)
PRODUCTION – HEMATOLOGICAL PARAMETERS OF LAMBS FED DIETS CONTAINING PUMPKIN SEED CAKE (str. 85-94)
Josip Novoselec, Željka Klir, Zvonimir Steiner, Mario Ronta, Vinko Sičaja, Zvonko Antunović
Izvorni znanstveni članak
Puni tekst
HRANIDBA SVINJA U PRODUŽENOM TOVU ZA PROIZVODNJU TRADICIONALNIH TRAJNIH MESNIH PROIZVODA (str. 95-107)
PIG NUTRITION IN PROLONGED FATTENING FOR THE PRODUCTION OF TRADITIONAL CURED MEAT PRODUCTS (str. 95-107)
Đuro Senčić, Danijela Samac
Pregledni rad
Puni tekst