31.12.2018.
06
Posted at 12:29h
in Agronomski glasnik
2018 – 06
Sadržaj
UTJECAJ ZRELOSTI I POVEZANIH UZGOJNIH POSTUPAKA NA VIRDŽINIJSKI DUHAN
II. UKUPNI DUŠIK, BJELANČEVINE, NIKOTIN I REDUCIRAJUĆI ŠEĆERI (str. 335-368)
EFFECT OF RIPENESS AND RELATED GROWING PRACTICES ON VIRGINIA TOBACCO
II. TOTAL NITROGEN, PROTEINS, NICOTINE AND REDUCING SUGARS (str. 335-368)
ALTERNATIVNE ŽITARICE U SRBIJI U SISTEMU ODRŽIVE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE (str. 369-384)
ALTERNATIVE CEREALS IN SERBIA IN THE SYSTEM OF SUSTAINABLE AGRICULTURAL PRODUCTION (str. 369-384)
PROMJENE U KEMIJSKOM SASTAVU I REOLOŠKIM SVOJSTVIMA PŠENICE TIJEKOM SKLADIŠTENJA (str. 385-402)
CHANGES IN CHEMICAL COMPOSITION AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT DURING STORAGE (str. 385-402)
KOLIČINA KALCIJA U NARANČASTO OBOJENOM KORIJENU MRKVE NA TRŽIŠTU GRADA ZAGREBA (str. 403-416)