06

06


2018 – 06

Sadržaj

UTJECAJ ZRELOSTI I POVEZANIH UZGOJNIH POSTUPAKA NA VIRDŽINIJSKI DUHAN

II. UKUPNI DUŠIK, BJELANČEVINE, NIKOTIN I REDUCIRAJUĆI ŠEĆERI (str. 335-368)

EFFECT OF RIPENESS AND RELATED GROWING PRACTICES ON VIRGINIA TOBACCO
II. TOTAL NITROGEN, PROTEINS, NICOTINE AND REDUCING SUGARS (str. 335-368)

 

Kristina Gršić, Miroslav Čavlek
Izvorni znanstveni članak

Puni tekst

 


ALTERNATIVNE ŽITARICE U SRBIJI U SISTEMU ODRŽIVE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE (str. 369-384)

ALTERNATIVE CEREALS IN SERBIA IN THE SYSTEM OF SUSTAINABLE AGRICULTURAL PRODUCTION (str. 369-384)

 

Nenad Đurić, Đorđe Glamočlija, Snežana Janković, Gordana Dozet, Vera Popović, Milena Glamočlija, Vojin Cvijanović
Izvorni znanstveni članak

Puni tekst


PROMJENE U KEMIJSKOM SASTAVU I REOLOŠKIM SVOJSTVIMA PŠENICE TIJEKOM SKLADIŠTENJA (str. 385-402)

CHANGES IN CHEMICAL COMPOSITION AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT DURING STORAGE (str. 385-402)

 

Katarina Kurtović, Ana Matković, Karmen Jukić, Željko Jukić
Pregledni rad

Puni tekst


KOLIČINA KALCIJA U NARANČASTO OBOJENOM KORIJENU MRKVE NA TRŽIŠTU GRADA ZAGREBA (str. 403-416)

CALCIUM STATUS IN ORANGE COLOURED CARROT ROOT ON THE MARKET IN THE CITY OF ZAGREB (str. 403-416)

Marko Petek, Tomislav Karažija, Sanja Fabek Uher, Ivana Vrankić, Mirjana Herak Ćustić, Andrea Jajetić
Prethodno priopćenje

Puni tekst