03

03


Krmiva

Časopisi se mogu
kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo,
Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01
48 72 493
.

2010

03

INTERAKCIJE
GENOTIP X SUSTAVA HRANIDBE KOD MASE MESA OSNOVNIH DIJELOVA TRUPA BROJLERSKIH
PILIA 
(str.127-133)

GENOTYPE
X DIET INTERACTIONS WITH MEAT MASS OF MAIN CARCASS PARTS IN BROILER
CHICKENS 
(str.127-133)

Nedeljka
Nikolova, Vasil Kostov, Tosho Kostadinov

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

INDEKS
DISPERZIJE BJELANČEVINA I RASTVORLJIVOST BJELANČEVINA U KALIJEVOM
HIDROKSIDU KAO INDIKATORI STUPNJA TERMIČKE OBRADE PUNOMASNE SOJE 
(str.135-140)

PROTEIN
DISPERSIBILITY INDEX AND PROTEIN SOLUBILITY IN POTASSIUM HYDROXID AS
INDICATORS OF THE DEGREE OF FULLFAT SOYBEAN HEAT TREATMENT 
(str.135-140)

Dragan
Palić, Kedibone Yvonne Modika, Sophia Elisabeth Coetzee, Jovanka
Lević, Bojana Kokić, Nedeljka Peno

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

KRETANJE
SADRŽAJA OLOVA U STOČNOJ HRANI I KRMNIM SMJESAMA ZA PERAD 
(str.141-146)

VARIABILITY
OF LEAD CONTENT IN FEEDSTUFFS AND MIXED FEEDS FOR POULTRY 
(str.141-146)

Fahira
Alibegović-Zečić, Alda Gagić, Slavica Piplica, Aida
Kavazović, Ćazim Crnkić, Emina Rešidbegović

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

DJELOVANJE
MIJEŠANJA I RAZINE UKLJUČIVANJA SOJINOG ULJA I NJEGOVE ZAKISELJENE
SAPUNASTE SMJESE NA REZULTATE BROJLERA 
(str.147-152)

EFFECTS
OF BLENDING AND INCLUSION LEVEL OF SOY OIL AND ITS ACIDULATED SOAPSTOCK ON
BROILER PERFORMANCE 
(str.147-152)

Seyed
Davood Sharifi, A. Afzalzadeh, F. Bitaraf, M. Hashemi

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

DJELOVANJE
FLAVOMICINA I PROTEKSINA NA RAST I POPULACIJU CRIJEVNE MIKROFLORE BROJLERA
HRANJENIH OBROCIMA RAZLIČITE KOLIČINE SOJINOG ULJA

(str.153-156)

EFFECTS
OF FLAVOMYCIN AND PROTEXIN ON GROWTH PERFORMANCE AND INTESTINAL MICROFLORA
POPULATION OF BROILER FED DIETS WITH DIFFERENT LEVELS OF SOY OIL 
(str.153-156)

Seyed
Davood Sharifi, Ali Akbar Khadem, E. Tavazoee, Abbas Barin, Hamidreza Moslehi

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

UTJECAJ
ORGANSKE GNOJIDBE NA PRINOS, KEMIJSKI
SASTAV I HRANIDBENU VRIJEDNOST ZRNA KUKURUZA

(str.157-164)

INFLUENCE
OF ORGANIC FERTILIZATION ON YIELD, CHEMICAL COMPOSITION AND NUTRITIVE VALUE
OF MAIZE KERNEL 
(str.157-164)

Želimir
Nataša Vukobratović, Marija Vukobratović, Vinko Pintić, Franjo
Poljak, Nataša Pintić-Puklec, Marija Premec

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

ODREĐIVANJE
AKTIVNIH TVARI U LJEKOVITIM KRMIVIMA 
(str.165-169)

DETERMINATION
OF ACTIVE SUBSTANCES IN MEDICATED FEEDSTUFFS 
(str.165-169)

Monika
Przeniosło-Siwczyńska, Krzysztof Kwiatek

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

GENETSKI
MODIFICIRANI ORGANIZMI I PROIZVODI U EUROPSKOM ZAKONSKOM KONTEKSTU 
(str.171-176)

GENETICALLY
MODIFIED ORGANISMS AND PRODUCTS IN EUROPEAN LEGAL CONTEXT 
(str.171-176)

Jana
Tkáčiková, Petr P. Vaculík

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski

 

CODEX
ALIMENTARIUS – SVJETSKI STANDARD ZA SIGURNOST HRANE I KRMIVA (HRANIDBENI
LANAC) 
(str.177-179)

CODEX
ALIMENTARIUS – THE WORLD STANDARD FOR FOOD AND FEED SAFETY (FOOD CHAIN) 
(str.177-179)

Krzysztof
Kwiatek, Ewelina Kowalczyk

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski