2010
|
03
|
INTERAKCIJE
GENOTIP X SUSTAVA HRANIDBE KOD MASE MESA OSNOVNIH DIJELOVA TRUPA BROJLERSKIH
PILIA (str.127-133)
GENOTYPE
X DIET INTERACTIONS WITH MEAT MASS OF MAIN CARCASS PARTS IN BROILER
CHICKENS (str.127-133)
Nedeljka
Nikolova, Vasil Kostov, Tosho Kostadinov
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
INDEKS
DISPERZIJE BJELANČEVINA I RASTVORLJIVOST BJELANČEVINA U KALIJEVOM
HIDROKSIDU KAO INDIKATORI STUPNJA TERMIČKE OBRADE PUNOMASNE SOJE (str.135-140)
PROTEIN
DISPERSIBILITY INDEX AND PROTEIN SOLUBILITY IN POTASSIUM HYDROXID AS
INDICATORS OF THE DEGREE OF FULLFAT SOYBEAN HEAT TREATMENT (str.135-140)
Dragan
Palić, Kedibone Yvonne Modika, Sophia Elisabeth Coetzee, Jovanka
Lević, Bojana Kokić, Nedeljka Peno
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
KRETANJE
SADRŽAJA OLOVA U STOČNOJ HRANI I KRMNIM SMJESAMA ZA PERAD (str.141-146)
VARIABILITY
OF LEAD CONTENT IN FEEDSTUFFS AND MIXED FEEDS FOR POULTRY (str.141-146)
Fahira
Alibegović-Zečić, Alda Gagić, Slavica Piplica, Aida
Kavazović, Ćazim Crnkić, Emina Rešidbegović
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
DJELOVANJE
MIJEŠANJA I RAZINE UKLJUČIVANJA SOJINOG ULJA I NJEGOVE ZAKISELJENE
SAPUNASTE SMJESE NA REZULTATE BROJLERA (str.147-152)
EFFECTS
OF BLENDING AND INCLUSION LEVEL OF SOY OIL AND ITS ACIDULATED SOAPSTOCK ON
BROILER PERFORMANCE (str.147-152)
Seyed
Davood Sharifi, A. Afzalzadeh, F. Bitaraf, M. Hashemi
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
DJELOVANJE
FLAVOMICINA I PROTEKSINA NA RAST I POPULACIJU CRIJEVNE MIKROFLORE BROJLERA
HRANJENIH OBROCIMA RAZLIČITE KOLIČINE SOJINOG ULJA
(str.153-156)
EFFECTS
OF FLAVOMYCIN AND PROTEXIN ON GROWTH PERFORMANCE AND INTESTINAL MICROFLORA
POPULATION OF BROILER FED DIETS WITH DIFFERENT LEVELS OF SOY OIL (str.153-156)
Seyed
Davood Sharifi, Ali Akbar Khadem, E. Tavazoee, Abbas Barin, Hamidreza Moslehi
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
UTJECAJ
ORGANSKE GNOJIDBE NA PRINOS, KEMIJSKI
SASTAV I HRANIDBENU VRIJEDNOST ZRNA KUKURUZA
(str.157-164)
INFLUENCE
OF ORGANIC FERTILIZATION ON YIELD, CHEMICAL COMPOSITION AND NUTRITIVE VALUE
OF MAIZE KERNEL (str.157-164)
Želimir
Nataša Vukobratović, Marija Vukobratović, Vinko Pintić, Franjo
Poljak, Nataša Pintić-Puklec, Marija Premec
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
ODREĐIVANJE
AKTIVNIH TVARI U LJEKOVITIM KRMIVIMA (str.165-169)
DETERMINATION
OF ACTIVE SUBSTANCES IN MEDICATED FEEDSTUFFS (str.165-169)
Monika
Przeniosło-Siwczyńska, Krzysztof Kwiatek
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
GENETSKI
MODIFICIRANI ORGANIZMI I PROIZVODI U EUROPSKOM ZAKONSKOM KONTEKSTU (str.171-176)
GENETICALLY
MODIFIED ORGANISMS AND PRODUCTS IN EUROPEAN LEGAL CONTEXT (str.171-176)
Jana
Tkáčiková, Petr P. Vaculík
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
CODEX
ALIMENTARIUS – SVJETSKI STANDARD ZA SIGURNOST HRANE I KRMIVA (HRANIDBENI
LANAC) (str.177-179)
CODEX
ALIMENTARIUS – THE WORLD STANDARD FOR FOOD AND FEED SAFETY (FOOD CHAIN) (str.177-179)
Krzysztof
Kwiatek, Ewelina Kowalczyk
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|