06

06


Krmiva

Časopisi se mogu
kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo,
Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01
48 72 493
.

2010

06

PROSJEČNA
TOPIVOST MONONATRIJEVIH FOSFATA FIZIKALNO-KEMIJSKA PROCJENA FOSFATA KRMIVA
KAO KRITERIJ ZA NJIHOVU KLASIFIKACIJU 
(str.299-315)

PHYSICO-CHEMICAL
EVALUATION OF FEED PHOSPHATES
AS A CRITERION OF THEIR CLASSIFICATION
(str.299-315)

Dorota
Jamroz, Agnieszka Gajda-Janiak, Zbigniew Wzorek, Zygmunt Kowalski

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

USPOREDBA
DOBROBITI KRAVA MUZARA U VEZANOM I SLOBODNOM UZGOJU 
(str.317-331)

COMPARISON
OF WELFARE OF DAIRY COWS UNDER TETHER AND FREE HOUSING CONDITIONS 
(str.317-331)

Dragica
Ornik, Marko Volk, Maksimilijan Brus, M Janžekovič

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

HRANIDBA
JANJADI I ACIDOBAZNA RAVNOTEŽA 
(str.333-338)

NUTRITION
OF LAMBS AND ACID-BASE BALANCE 
(str.333-338)

Zvonko
Antunović, Marcela Šperanda, Josip Novoselec,
Mislav Djidara

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

EPIDEMIOLOŠKO
ISTRAŽIVANJE BOLESTI ŽIVOTINJA UZROKOVANIH SOJEVIMA CLOSTRIDIUM PERFRINGENS
IZOLIRANIH IZ HRANE 
(str.339-343)

EPIDEMIOLOGICAL
INVESTIGATION OF ANIMAL DISEASES CAUSED BY CLOSTRIDIUM PERFRINGENS STRAINS
ISOLATED FROM FEEDINGSTUFFS 
(str.339-343)

Elżbieta
Kukier, Magdalena Goldsztejn, Krzysztof Kwiatek

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

PROCES
USKLAĐIVANJA I PROVOĐENJA ZAKONA O HRANI/KRMIVU U POLJSKOJ U
RAZDOBLJU 1994 – 2009 
(str.345-348)

PROCESS
OF HARMONIZATION AND IMPLEMENTATION OF THE EU FOOD/FEED LAW IN POLAND IN THE
PERIOD 1994-2009 
(str.345-348)

Krzysztof
Kwiatek, Ewelina Kowalczyk

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski

 

PLASIRANJE
NA TRŽIŠTE I KORIŠTENJE KRMIVA – NOVI PROPIS 
(str.349-351)

PLACING
ON THE MARKET AND USE OF FEEDINGSTUFF – NEW REGULATION 
(str.349-351)

Jana
Tkáčiková

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski

 

ENZIMATSKO
ODREĐIVANJE GLIKOLITIČKOG POTENCIJALA – POUZDANA METODA ZA
PREDVIĐANJE KVALITETE MESA

(str.353-358)

ENZYMATIC
ASSAY FOR GLYCOLITIC POTENTIAL DETERMINATION – A RELIABLE METHOD FOR MEAT
QUALITY PREDICTION 
(str.353-358)

Senka
Majić, Rosemary Vuković, Anamarija Šter,
Elizabeta Has-Schön

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski