01.06.2010.
06
Posted at 14:00h
in
Krmiva
by korisnik
Časopisi se mogu
kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko društvo,
Zagreb, Berislavićeva 6 ili na telefon/fax 01
48 72 493.
2010
|
06
|
PROSJEČNA
TOPIVOST MONONATRIJEVIH FOSFATA FIZIKALNO-KEMIJSKA PROCJENA FOSFATA KRMIVA
KAO KRITERIJ ZA NJIHOVU KLASIFIKACIJU (str.299-315)
PHYSICO-CHEMICAL
EVALUATION OF FEED PHOSPHATES
AS A CRITERION OF THEIR CLASSIFICATION
(str.299-315)
Dorota
Jamroz, Agnieszka Gajda-Janiak, Zbigniew Wzorek, Zygmunt Kowalski
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
USPOREDBA
DOBROBITI KRAVA MUZARA U VEZANOM I SLOBODNOM UZGOJU (str.317-331)
COMPARISON
OF WELFARE OF DAIRY COWS UNDER TETHER AND FREE HOUSING CONDITIONS (str.317-331)
Dragica
Ornik, Marko Volk, Maksimilijan Brus, M Janžekovič
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
HRANIDBA
JANJADI I ACIDOBAZNA RAVNOTEŽA (str.333-338)
NUTRITION
OF LAMBS AND ACID-BASE BALANCE (str.333-338)
Zvonko
Antunović, Marcela Šperanda, Josip Novoselec,
Mislav Djidara
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
EPIDEMIOLOŠKO
ISTRAŽIVANJE BOLESTI ŽIVOTINJA UZROKOVANIH SOJEVIMA CLOSTRIDIUM PERFRINGENS
IZOLIRANIH IZ HRANE (str.339-343)
EPIDEMIOLOGICAL
INVESTIGATION OF ANIMAL DISEASES CAUSED BY CLOSTRIDIUM PERFRINGENS STRAINS
ISOLATED FROM FEEDINGSTUFFS (str.339-343)
Elżbieta
Kukier, Magdalena Goldsztejn, Krzysztof Kwiatek
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
PROCES
USKLAĐIVANJA I PROVOĐENJA ZAKONA O HRANI/KRMIVU U POLJSKOJ U
RAZDOBLJU 1994 – 2009 (str.345-348)
PROCESS
OF HARMONIZATION AND IMPLEMENTATION OF THE EU FOOD/FEED LAW IN POLAND IN THE
PERIOD 1994-2009 (str.345-348)
Krzysztof
Kwiatek, Ewelina Kowalczyk
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
PLASIRANJE
NA TRŽIŠTE I KORIŠTENJE KRMIVA – NOVI PROPIS (str.349-351)
PLACING
ON THE MARKET AND USE OF FEEDINGSTUFF – NEW REGULATION (str.349-351)
Jana
Tkáčiková
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
ENZIMATSKO
ODREĐIVANJE GLIKOLITIČKOG POTENCIJALA – POUZDANA METODA ZA
PREDVIĐANJE KVALITETE MESA
(str.353-358)
ENZYMATIC
ASSAY FOR GLYCOLITIC POTENTIAL DETERMINATION – A RELIABLE METHOD FOR MEAT
QUALITY PREDICTION (str.353-358)
Senka
Majić, Rosemary Vuković, Anamarija Šter,
Elizabeta Has-Schön
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|