01.02.2011.
02
Posted at 14:22h
in
Krmiva
by korisnik
Časopisi
se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko
društvo, Zagreb, Berislavićeva 6 ili
na telefon/fax 01 48 72 493.
2011
|
02
|
RESTRIKTIVNA
HRANIDBA UZ DODATAK BIO-MOS-a U TOVU PILIĆA (str.59-63)
RESTRICTION
FEEDING WITH BIO-MOS SUPPLEMENTATION IN CHICKEN FATTENING (str.59-63)
Jasna
Pintar, Zlatko Janječić, Stjepan Mužic, Dalibor Bedeković,
Ksenija Gazić, Ivica Ešegović
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
ISTRAZIVANJE
UCINKOVITOSTI POLUZAMJENE KUKURUZA NUSPROIZVODIMA DOBIVENIM U OBRADI
POVRĆA I VOĆA
U SMJESAMA ZA ODBIJENU PRASAD (str.65-74)
EXAMINING
THE EFFICIENCY OF THE SEMISUBSTITUTION OF MAIZE WITH BY-PRODUCTS OBTAINED BY
MANUFACTURING VEGETABLES AND FRUITS IN MIXTURES FOR WEANED PIGLETS (str.65-74)
Goce
Cilev, Z. Gacovski, B. Zivkovic, A. Avramov
Izvorni znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
UTJECAJ
DODATKA AROME JABUKE NA SMANJENJE GRIZENJA KRZNA ČINČILA (str.75-83)
THE
IMPACT OF ADDING AROMA ON CHINCILLA DECREASE
FUR CHEWING (str.75-83)
Saša
Obradović, Marija Vukašinović, Mirko Saftić, Milanko Šekler,
Jovan Vukašinović, Branko Andrić
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
GENETSKA
OSNOVA BOJE KOŽE KOD SVINJA (str.85-92)
GENETIC
BASIS OF PIG COAT COLOR (str.85-92)
Vladimir
Margeta, Kristina Budimir, Gordana Kralik, Žarko Radišić
Pregledni
rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
KOKOŠJE
JAJE KAO FUNKCIONALNA NAMIRNICA (str.93-100)
CHICKEN
EGG AS FUNCTIONAL FOOD (str.93-100)
Manuela
Grčević, Zlata Gajčević-Kralik, Gordana Kralik, Stanko
Ivanković
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|