02

02


Krmiva

Časopisi
se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko
društvo
, Zagreb, Berislavićeva 6 ili
na telefon/fax 01 48 72 493
.

2011

02

RESTRIKTIVNA
HRANIDBA UZ DODATAK BIO-MOS-a U TOVU PILIĆA 
(str.59-63)                   

RESTRICTION
FEEDING WITH BIO-MOS SUPPLEMENTATION IN CHICKEN FATTENING 
(str.59-63)

Jasna
Pintar, Zlatko Janječić, Stjepan Mužic, Dalibor Bedeković,
Ksenija Gazić, Ivica Ešegović

Izvorni
znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

ISTRAZIVANJE
UCINKOVITOSTI POLUZAMJENE KUKURUZA NUSPROIZVODIMA DOBIVENIM U OBRADI
POVRĆA I VOĆA
U SMJESAMA ZA ODBIJENU PRASAD 
(str.65-74)

EXAMINING
THE EFFICIENCY OF THE SEMISUBSTITUTION OF MAIZE WITH BY-PRODUCTS OBTAINED BY
MANUFACTURING VEGETABLES AND FRUITS IN MIXTURES FOR WEANED PIGLETS 
(str.65-74)

Goce
Cilev, Z. Gacovski, B. Zivkovic, A. Avramov
Izvorni znanstveni članak

 

PDF
Hrvatski

 

UTJECAJ
DODATKA AROME JABUKE NA SMANJENJE GRIZENJA KRZNA ČINČILA 
(str.75-83)

THE
IMPACT OF ADDING AROMA ON CHINCILLA DECREASE
FUR CHEWING 
(str.75-83)

Saša
Obradović, Marija Vukašinović, Mirko Saftić, Milanko Šekler,
Jovan Vukašinović, Branko Andrić

Izvorni
znanstveni članak

 

 

PDF
Hrvatski

 

GENETSKA
OSNOVA BOJE KOŽE KOD SVINJA 
(str.85-92)

GENETIC
BASIS OF PIG COAT COLOR 
(str.85-92)

Vladimir
Margeta, Kristina Budimir, Gordana Kralik, Žarko Radišić

Pregledni
rad

 

 

PDF
Hrvatski

 

KOKOŠJE
JAJE KAO FUNKCIONALNA NAMIRNICA 
(str.93-100)

CHICKEN
EGG AS FUNCTIONAL FOOD 
(str.93-100)

Manuela
Grčević, Zlata Gajčević-Kralik, Gordana Kralik, Stanko
Ivanković

Stručni
rad

 

PDF
Hrvatski