01.01.2013.
01
Posted at 11:13h
in
Krmiva
by korisnik
Časopisi
se mogu kupiti ili naručiti kod izdavača, Hrvatsko agronomsko
društvo, Zagreb, Berislavićeva 6 ili
na telefon/fax 01 48 72 493.
2013
|
01
|
UTJECAJ
VRSTE I OBLIKA HRANE NA PROIZVODNE REZULTATE SVINJA U TOVU (str.3-9)
INFLUENCE OF TYPES AND FORMS OF FOOD ON PRODUCTION PERFORMANCES OF FATTENING
PIGS (str.3-9)
Jakov
Jurčević, Velimir Sili, Laura Vargović, Damir Rimac,
Matej Galić
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
English
|
|
KVALITATIVNE
I ENERGETSKE PROMJENE PLODA LJEŠNJAKA
U PROCESU KONVEKCIJSKOG SUŠENJA (str.11-19)
QUALITATIVE AND ENERGETIC CHANGES OF HAZELNUTS
AFTER THE PROCESS OF CONVECTIVE DRYING (str.11-19)
Ana
Matin, Tajana Krička, Vanja Jurišić, Nikola Bilandžija, Ivan Kuže,
Neven Voća
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
English
|
|
PROIZVODNI
REZULTATI I KVALITETA JAJA SLOBODNO
DRŽANIH KOKOŠI HRVATICA (str.21-24)
PRODUCTIVITY AND EGGS QUALITY OF FREE RANGE
RAISED HRVATICA HENS (str.21-24)
Zlatko
Janječić, Stjepan Mužic, Dalobor Bedeković, Zoran Grgić,
Gordana Duvnjak, Marina Ćurak, Tihana Bišćan
Izvorni
znanstveni članak
|
PDF
Hrvatski
|
|
REZULTATI
NEDAVNIH STUDIJA O MEHANIZMU NEUROTOKSIČNOSTI FUMONIZINA B1 (str.25-33)
RECENT DATA ON THE MECHANISM OF FUMONIZIN
B1 NEUROTOXICITY (str.25-33)
Ana-Marija
Domijan
Pregledni rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
MIKOTOKSINI
U HRANI, KRMNIM SMJESAMA
I KRMIVIMA (str.35-45)
MYCOTOXINS IN FOODS, FEEDS AND THEIR
COMPONENTS (str.35-45)
Agnieszka
Waśkiewicz, Piotr Goliński
Pregledni
rad
|
PDF
Hrvatski
|
|
ZAMJENA
ANTIBIOTIKA BIOLOŠKI DJELATNIM
TVARIMA U HRANIDBI PERADI (str.47-55)
REPLACEMENT OF ANTIBIOTICS WITH BIOLOGICAL
BY ACTIVE SUBSTANCES IN POULTRY NUTRITION (str.47-55
Zlatko
Janječić, Katarina Gabrić, Nina Karapandža,
Sara Matanović
Stručni
rad
|
PDF
Hrvatski
|